Τιμές

  Άτομα 1/3-30/5 1/6-10/7 11/7-31/8 1/9-30/9
Studio

2 - 4 30 40 50 30
Superior

2 - 5 40 50 60 40
Μεζονέτα

2 - 6 45 55 65 45

Για να κάνετε κράτηση κάντε κλικ για να συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα

Στις αναφερθείσες τιμές περιλαμβάνονται όλοι οι νόμιμοι φόροι και ο Φ.Π.Α.

  • Οι τιμές αναγράφονται σε Ευρώ. Οι τιμές για τα studio, τα superior διαμερίσματα και τη μεζονέτα είναι υπολογισμένες για διαμονή δύο ατόμων και ανά διανυκτέρευση.
  • Το πρώτο παιδί έως 6 ετών διαμένει χωρίς χρέωση, όταν χρησιμοποιεί υπάρχον κρεβάτι στο ίδιο δωμάτιο με τον/τους γονείς του.
  • Κάθε επιπλέον παιδί ή ενήλικας χρεώνεται 5€ το άτομο ανά νύχτα.

Πολιτική Κρατήσεων - Ακυρώσεων

Για την επιβεβαίωση της κράτησης απαιτείται προκαταβολή του 25% του συνολικού ποσού της κράτησης αλλά όχι μικρότερη της μίας (1) διανυκτέρευσης σε τραπεζικό λογαριασμό. Η κατάθεση της προκαταβολής πρέπει να γίνει εντός δύο εργάσιμων ημερών κατόπιν τηλεφωνικής ή έγγραφης επικοινωνίας μας.

Σε περίπτωση κρατήσεων τελευταίας στιγμής, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την κράτησή σας, τα διαμερίσματα Spertos Apartments ακολουθούν την εξής πολιτική:

  • Για ακύρωση κράτησης έως και 21 μέρες πριν την ημερομηνία άφιξης, δεν υπάρχει καμία χρέωση και η προκαταβολή επιστρέφεται (χρεώνοντας σας μόνο οποιαδήποτε έξοδα προκύψουν για την επιστροφή των χρημάτων, όπως έξοδα τράπεζας, ταχυδρομικά τέλη κλπ). Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την προκαταβολή σας για μία νέα κράτηση.
  • Για ακύρωση κράτησης που πραγματοποιείται εντός 21 ημερών πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία άφιξης η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.
  • Σε περίπτωση πρόωρης αναχώρησης, χρεώνεται το 50% της υπόλοιπης διαμονής.
  • Για οποιαδήποτε ακύρωση κράτησης πρέπει να υπάρχει έγγραφη ενημέρωσή σας.

Όροι Αφίξεων – Αναχωρήσεων – Ημιδιαμονής

Ώρα άφιξης: από 14:00
Ώρα αναχώρησης: έως 11:30

  • Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε εγκαίρως για την ώρα άφιξης σας.
  • Σε περίπτωση που θελήσετε να κρατήσετε το δωμάτιο σας την ημέρα της αναχώρησης έως και τις 18:00 το απόγευμα θα υπάρχει επιπλέον χρέωση ίση με το 30% της αξίας μιας διανυκτέρευσης. Η ημιδιαμονή γίνεται πάντα κατόπιν διαθεσιμότητας. Παρακαλούμε εάν επιθυμείτε την περαιτέρω παραμονή σας στο δωμάτιο να μας ενημερώσετε εγκαίρως.
JoomSpirit